Welsh Residence

As featured in the Geelong Advertiser's GT Magazine (August 20, 2016).

 

The Interplay of design, light and functionality with an abundance of space only enhances this Batesford family home. Careful architectural design with practicality, was high on the client’s wish list. The design process saw the owners being lead completely by our vision to create a stunning home that responds to their needs and is the best solution for them, their site and its attributes. This beautiful design highlights internal concrete polished floors complimented beautifully with warm timber accents and white walls creating fresh brilliant spaces.

A mass rammed earth wall leads you into the home and is again featured in the main living area. Layers of texture, line and rhythm unify the design elements.

 

The easy flow through to the main living areas was designed to view glimpses of the outside and ‘frame’ the valleys beyond, on your journey through the home.

 

The main hub opens up to a large north facing outdoor living/entertainment area creating versatility for a variety of conditions.

 

Great care has been taken to identify the client’s needs with appearance and affordability, ensuring highest quality and sustainable living.  The result...an innovative family home that is thoroughly enjoyed by all and sits proudly and unobtrusively in its landscape.

0410 444 365

© 2018 by UR SPACE

logo.insta1.jpg

Website designed by Hotplate   hotplatewebdesign.com.au